marți, 23 decembrie 2008

Sase cai REMIX

da,intradevar.

by DJ Allpee

luni, 22 decembrie 2008

Niste versuri.

Frumoase care se potrivesc cu starea de spirit

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself

...

Losing my way
Keep losing my way...
Keep losing my way...
Can you help me find my way?

Justin Timberlake - keep losing my way

Un gand...

NORÓC, (pop.) noroace, s.n. 1. Soartă, ursită, destin (favorabil).

Mda,

Unii cand au noroc le e cam greu sa il accepte,parca ar dori de la viata o provocare inutila.

Dau cu picioru la niste ocazii ce le vin pe tava..oare de ce?

Se vede ca niciodata n-au muncit pentru nimic,ca au avut totul indiferent de situatie.

Pot spune ca au o viata prea usoara si au cam toate pe tava,le dau parintii tot ce au nevoie si profita din plin,si chiar si sar calul.Devin rasfatati,cu impresii in cap,cu senzatia ca is cei mai importanti si ca nu are nimeni cum sa le dea jos coroana de pe cap.

Rasfatatii devin impresari,impresarii devin fitosi.

Poate suna ca o chestie rea,dar se pare ca astia sunt cei apreciati in zilele de azi,ei sunt tot timpul centrul atentiei si "cei tari".Daca nu esti ca iei iti sar in cap,daca nu le impartasesti parerile sau daca,doamne feri,ii contrazici.

Parerile lor is bune,ei au tot timpu dreptate,tot ce fac ei i bine,noi suntem prosti tot timpul.

Pot traii in lumea lor mica,imaginara.Eu mai traiesc cu speranta ca se vor trezii la viata,desi greu mi sa cred ca se va schimba ceva,desi mi greu sa cred cu adevarat ca se vor schimba.

Asta e...

Vremuri


Sunt vremuri care peste cativa ani o sa-mi aduca zambetul pe buze cand o sa ma gandesc la ele,da la momentul de fata ma fac cateodata sa-mi smulg parul din cap.

E doar faptul ca tot timpul cand incerci sa faci ceva bine intervine ceva sau cineva care face ,ceea ce o parut a fi usor,sa devina greu de realizat.

Chiar pentru orice motiv absurd , datorat unor oameni mai incuiati la minte sau pur si simplu datorita mentalitatii lor; multe se pot duce de rapa.

Fiecare om are ceva cu un altul,si nu prea ajungi sa impaci niciodata pe nimeni ,chiar daca incerci, tot tu ajungi in pierdere.

Dar,precum ziceam,o sa privesc cu drag aceste lucruri peste ani,o sa mi se para niste copilarii,niste chestii ce e normal sa se intample in viata oricui...poate,poate.

Insa de ce sa privesti niste lucruri intr-un mod cand se putea intampla cu mult mai bine?

Adica,e normal pentru orice persoana sa-si doreasca sa fie bine pentru el, dar nu din cauza asta sa iti faci niste fixuri inutile fata de anumite persoane care nu iti fac,si nu ti-o facut niciodata ceva rau. Poate li se pare penibil sa fie in prezenta anumitor persoane,ca ei is mai importanti,nu is de asa joasa speta sa imparta acelasi spatiu public cu respectiva persoana.

In fine...sa trecem peste,nu are sens sa imi omor neuronii cu asa ceva cand sunt treburi mai importante de facut cum ar fi sa ma gandesc ce sa mananc maine dimineata.

Totusi,fiind in timp de sfanta sarbatoare poate ca nu e bine sa port pica nimanui pentru ce o facut sau ce fac,si sa ma bucur de aceste vremuri asa ca:

Sarbatori fericite tutoror!

duminică, 21 decembrie 2008

Primul post...

...e cel mai greu,desi nici acesta nu inseamna nimic pe moment.Ma voi distra putin si voi incerca sa postez ceva relevant cat de curand,ca altfel o sa ma simt destul de aiurea ca am stat atata doar sa ma gandesc la numele blogului